Monday, June 3, 2013

Zarul Umbrella Dalam Majalah

Tujuan leeza beli majalah JELITA keluaran Jun sebab terpampang pelakon yang leeza minat iaitu Rita Rudaini. Masa belek-belek majalah ni.. Tertarik dengan seorang "jejaka" tampan lagi "bergaya" ini.. Siapa lagi kalau bukan Zarul Umbrella...

Leeza ingat Zarul ni blogger dan ketika bukan main kagum dengan ketampanan beliau. Rupa-rupanya Zarul ni penyanyi ... Patutlah suara beliau thumb up masa persembahan di Sepetang Bersama Blogger 2012... 

Oklah, jom roll gambar Mr Zarul Umbrella yang kacak ini.. (haaaa ayat !!!)

Zarul Umbrella Dalam Majalah
Zarul Umbrella juga Blogger

Zarul Umbrella Kembali

Trivia Zarul Umbrella

TITIK SANTAI :: :: ::  
Hari ini hari yang kosong... Duduk umah jew lah.....

12 comments:

  1. Kitapun minat Rita sangat..sangat..

    Abg Zarul ni kat luar lg encem n nmpk sgt muda...

    mohon vote saya http://alinmarlini.com/tips-buat-duit-dengan-blog-dari-seminar-denaihati/

    ReplyDelete
  2. Tiba2 teringat lagu Ramalanku Benar Belaka.

    ReplyDelete
  3. assalamualaikum..cikgu leeza :)

    la..leeza x tau ker? hehe

    zarul dulu penyanyi kumpulan umbrella sekitar tahun 90an..meletop masa tu dgn lagu...ramalanku benar belaka...tapi syg lepas tu kumpulan ni terus senyap

    ReplyDelete
  4. assalamualaikum leeza...wah !! zarul ada dlm majalah Jelita la nak beli juga ni...;)

    ReplyDelete
  5. Mmg peramah bro zarul ni..sempat jumpa kat sbb2013 hari tu

    suara mmg tip top!

    ReplyDelete
  6. one of my favorite singer. favorite blogger too

    ReplyDelete
  7. jadi penyanyi + blogger = masyuk dan femes :)

    ReplyDelete
  8. ramalanku benar blka..haha..msih ada gmbr lg ngn bro zarul?hehe

    ReplyDelete
  9. hebatlah...hehehe...patutlah...sebenarnya lyeen pun bru tahu..hahaha

    ReplyDelete
  10. Ada gaya, ada rupa. Terkenang lagu ramalanku benar belaka..hehe. Lama dah tak dengar lagu tu sekarang.

    ReplyDelete
  11. makin hebat blogger zaman sekarang

    ReplyDelete

Terima Kasih Sebab Sudi Tinggalkan Komen Anda.
Pada mereka yang mahu meninggalkan komen tanpa ada gmail, SILA KLIK PADA Anonymous.