Sunday, July 7, 2013

Aktiviti Mewarna Baju PBSM

SaLam Sejahtera ....

Kali ni leeza nak share gambar baju Persatuan Bulan Sabit Merah yang tiada warna... Tujuannya untuk murid mewarnakan baju PBSM ini.... Hmmmm ..... Sesi perkenalan dan memperkenalkan perkara asas tentang PBSM..... 
Baju PBSM Hitam Putih
Sekolah leeza tengah sibuk ni..... Berlari-lari masuk kelas... kemudian turun ke padang... lari ke bilik guru pula untuk makan... belum sempat nak habis makan, datang pula anak murid panggil... Boleh tercekik tulang ayam lah macam ni.... -.- !!

TITIK SANTAI :: :: ::  
Hari Sukan 19 Julai... Puasa der... Gasak jew lah.....

13 comments:

  1. PBSM boleh.. hehe
    Hana pun hari sukan bulan puasa. huhu

    ReplyDelete
  2. kite dulu msuk PBSM tapi tak berapa nak aktif. hee

    ReplyDelete
  3. musim sukan sekrg nih . anak buah sulung hari jumaat , mamanya hari sabtu , 3 anak buah hari nih , anak buah bungsu petang nih = muka semua sunburn ... heheheeee

    ReplyDelete
  4. Huhuhu, sekolah Cina memang buat sukan masa bulan puasa kan tahun ni. Kesian cikgu Melayu.

    Jangan sampai tercekek tulang no.

    ReplyDelete
  5. Hari sukan bulan posa....kikikiki.
    Tugas guru memang sibukkk..
    Jiran aku cikgu....luaran org lihat best jadi cikgu tapi masanya emmmm

    ReplyDelete
  6. teringat zaman sekolah dulu msk BSM :)

    ReplyDelete
  7. Cikgu ke... Memang seronok la dapat jadi guru nie...

    ReplyDelete
  8. mak saya cikgu PBSM juga dlu. hehehe...aik, biar betul buat hari sukan masa puasa.hmmm

    ReplyDelete
  9. salam. masa sek men sy ada join PBSM cuma skrg dah x ingat apa yg dipelajari dulu...done follow here. tq.

    ReplyDelete
  10. pbsm bukan putih merah ke... :)

    http://www.nurfuzie.com/2013/07/sesi-spying-omey-cik-en.html

    ReplyDelete
  11. 2 warna je, putih dan merah. kan kan? :D

    ReplyDelete
  12. Hi there mates, nice piece of writing and good urging
    commented here, I am actually enjoying by these.


    Look at my page: lasertest

    ReplyDelete

Terima Kasih Sebab Sudi Tinggalkan Komen Anda.
Pada mereka yang mahu meninggalkan komen tanpa ada gmail, SILA KLIK PADA Anonymous.