Wednesday, July 17, 2013

Kad Ucapan Rekaan Moden

Hasilkan kad ucapan era globalisasi – kad ucapan zaman moden... Inilah hasil murid tahun 5 di sekolah leeza. Kad ucapan yang reka bentuknya sungguh unik dan sesuai dengan perkembangan zaman sekarang....


Leeza ajar asas sahaja untuk buat kad yang sebesar dua A4.. tapi hasil yang ditunjukkan oleh murid sungguh berbeza. Ada ketikanya di luar jangkaan leeza....

Sharing hasil kerja murid (Kad Ucapan Era Globalisasi)
Kad Ucapan Design Ipad :-)

Pelik - Ada Mee Sedaap... !!!


TITIK SANTAI :: :: ::  
Akhiri dengan Pantun Melayu
   Banyak orang pergi menjala,
             Menjala udang di dalam parit,
        Jagalah diri jangan tercela,
              Rosak nama bangsa tercalit.

13 comments:

  1. siap macam iPhone tu :D
    yg second tu pandai buat pop out punya ek ^^

    ReplyDelete
  2. Wah, kreatif budak-budak sekarang ni. Tahniah juga kepada cikgunya yang mengajar.

    ReplyDelete
  3. berbakat juga mereka nie..kalau diasah sure lebih baik dari nie kan...

    ReplyDelete
  4. Kad Moden..Gadjet mengatasi minda sehingga di letak di kad. Mee sdp tu, mesti ayah dia suka mkn. sbb tu letak kat kad.. :-)

    ReplyDelete
  5. waaa... Mee Sedap kari... Betul betul kaw... haha

    ReplyDelete
  6. mmmm... bebudak skrg mmg kreatif.

    ReplyDelete
  7. wah, kreatif2 semuanya. yg pelik ade Maggie Me Sedap tu. motif? hehe

    ReplyDelete
  8. wah.. kreatifnya dorang..hehehe

    ReplyDelete
  9. wahhhhhhhh kreatifnye :) comel tu

    ReplyDelete
  10. haha.. tercuit hati lyla tngok.. apa motif mee sedap tu? hehehe

    ReplyDelete
  11. wahhh... kreatif budak2 ni..

    ReplyDelete

Terima Kasih Sebab Sudi Tinggalkan Komen Anda.
Pada mereka yang mahu meninggalkan komen tanpa ada gmail, SILA KLIK PADA Anonymous.