Wednesday, July 24, 2013

Lukisan Yang Cantik

Kali ni nak kongsi pasal Lukisan yang menghiasi papan kenyataan di sekitar sekolah SJK (C) Tsun Jin. Leeza rasa kagum dengan hasil murid... Bagi leeza kalau dijual lukisan-lukisan ni, rasanya ada yang nak beli ....


Seriusly, leeza terasa nak beli jew hasil lukisan murid ni.. Hoooo........

Hasil Lukisan Murid – PART 1

Lukisan Bangau
Lukisan Kanak-kanak Bermain Wau
Lukisan Ikan dan Cinta
 Wallpaper Handphone leeza .. lukisan ni....

Hidup sungguh lukisan ni...
Bersambung dengan Part 2 dan Part 3


TITIK SANTAI :: :: ::  
Leeza suka tengok lukisan yang diletak di papan kenyataan SJKC Tsun Jin.

13 comments:

  1. cantik.bebudak punya lukisan nampak macam abstrak :)

    P/s : bdw saya dah accept friend request awak.nanti bagi alamat utk kad raya ye :)

    ReplyDelete
  2. memang berbakat anak2 murid tu leeza :)

    ReplyDelete
  3. wah, cantiknyaaa.. kite pun dulu tak secantik ini :P

    ReplyDelete
  4. wahh mcm dah pandai cara teknik mewarna.. kalo sy mmg xsecantik mcm ni haha

    ReplyDelete
  5. sangat cantik... budak2 ni sgt berbakat...

    ReplyDelete
  6. memang kreatif student tu kan? kita pun belum tentu boleh buat macam itu..

    ReplyDelete
  7. ya,cantik betul.. gaya lukisan budak2 chinese mmg mcm ni. base on krayon kan? teringat zaman kanak2 dulu.. hihi.

    oh ye, slm kenal Leeza. jemput singgah :)

    ReplyDelete
  8. wow.. potensi besar tu kak leeza.. cantik sangat2.. :')

    ReplyDelete
  9. lawa budak2 lukis ye..heheheh

    ReplyDelete

Terima Kasih Sebab Sudi Tinggalkan Komen Anda.
Pada mereka yang mahu meninggalkan komen tanpa ada gmail, SILA KLIK PADA Anonymous.