Monday, August 5, 2013

Buat Sendiri Kad Hari Raya

Tahun ni leeza menerima beberapa keping kad raya yang dibuat sendiri oleh pengirim (blogger)... Rasa kagum dengan bakat terpendam para blogger... Heeeeee..... Pertama sekali, leeza nak ucap ribuan terima kasih sebab sudi mengirim kad raya kepada leeza.... TQ...

Jommmm tengok design yang awesome ini.... ~ ~ ~

Buat Kad Raya Sendiri macam FIZGRAPHIC
 
Kad Raya Design Sendiri
Kad Raya Terbaik ... Meh singgah blog pengirim ini MR APIT

Kad Daripada AFZALSUKASUKI
JOM TERJAH BLOG INI... >>SINI SINI<<

Kad Raya Buatan Hazwan Hairy
Meh singgah SINI SINI

Bersambung lagi ..... NEXT ENTRY....

TITIK SANTAI :: :: ::  
Jumpa Lagi yeah.....

10 comments:

  1. wahhh!! cntik kad rya akak buat! nk! hahaha

    ReplyDelete
  2. wah....cantik kad-kad rayanya......

    ReplyDelete
  3. cantiknya smua kad raya tu..nak tgk lagi kak!!!hihi^_^

    ReplyDelete
  4. untung la leeza dpt kad raya..

    ReplyDelete
  5. diorang kreatif. FD ni je tangan kayu. haha
    selamat hari raya kak Leeza :D

    ReplyDelete
  6. Salam, hai leeza....ish3 lamanyaaaaaaa sy xsinggah sini...apa khabar? nak raya dah, xdpt dh nk pos kad raya kat leeza gak, hehe klw xboleh lukis leeza tgh bersantai~ haha

    btw, salam aidilfitri , maaf zahir dan batin ya, take care beraya tu :D

    ReplyDelete
  7. Hi dear! Nak duit raya free?http://www.aimisyahirah.com/2013/08/contest-saya-nak-duit-raya-cik-misya-v2.html

    ReplyDelete
  8. kreatif mereka ni, hebat hebat

    ReplyDelete

Terima Kasih Sebab Sudi Tinggalkan Komen Anda.
Pada mereka yang mahu meninggalkan komen tanpa ada gmail, SILA KLIK PADA Anonymous.