Monday, August 12, 2013

Pertandingan Badminton 2013

SaLam Sejahtera ........ Tahun ini leeza menyertai Pertandingan Badminton 2013 Terbuka KL. Pertandingan ni untuk guru-guru SJKC di Kuala Lumpur. Tarikh pertandingan 25 Ogos 2013. Dup dap dup dap jantung ni sebenarnya. 

    Leeza join dua kategori  Perseorangan Perempuan dan Bergu Perempuan... Doa-doakan leeza dan pasukan leeza dapat bawa balik pingat dan mengharumkan nama sekolah kami... wacha wacha

    Meh tengok baju pasukan kami yang ditaja oleh pihak sekolah yang baik hati..... 

BAJU HOME haaaa....
Ni baju 1st team kami... Yang akan dicetak nama... Ingat nak tulis nama SANTAI LEEZA.. Tapi macam panjang... akhirnya tulis LIZ jew lah....

Baju 2nd
Baju 2nd kami.... Main satu hari dapat 2 helai T-Shirt... Terima kasih SJKC Tsun Jin..... XOXO.....

Demikian saja... Dua minggu nak game.. dan dua minggu juga leeza berhenti TRAINING... haaaa malas kan... Setakat angkat dumbbell kecik jer kat umah.. Sementara on9, leeza ringan2 kan lah tangan angkat dumbbel.. kah kah kah......

TITIK SANTAI :: :: ::  
Wish me luck... Chaiyok chaiyok.......

9 comments:

  1. selamat ber-badminton nanti, semoga dapat bawa balik trofi.
    raya ni kena kontrol makan ler jgn makan lemang byk2 nanti lemau...hehe

    ReplyDelete
  2. semoga berjaya... sambil makan pun kena angkat dumbbell.. :3

    ReplyDelete
  3. ingatkan penganti lee chong wei tadi. hehe. tahniah2.

    ReplyDelete
  4. Excellent.. semoga berjaya dalam pertandingan tu. Selamat hari raya aidilfitri.

    ReplyDelete
  5. Good Luck dik, Selamat hari raya.. :)

    Nak Hamper bernilai RM50.00, Jemput join GA Akak.. http://www.siezuka.com/2013/08/cerah-berseri-raya-giveaway-with-fair.html.. :)

    ReplyDelete
  6. cantik lah baju ni..semoga berjaya =)

    ReplyDelete
  7. wah, all the best leeza. Takpe, still ada masa lagi utk training. Go,go go leeza =)

    ReplyDelete

Terima Kasih Sebab Sudi Tinggalkan Komen Anda.
Pada mereka yang mahu meninggalkan komen tanpa ada gmail, SILA KLIK PADA Anonymous.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...