Monday, August 19, 2013

Tonton Adnan Sempit 3 : Lawak dan Santai

Tonton Adnan Sempit 3 : Lawak dan Santai
Kita semua sedia maklum bahawa filem ADNAN SEMPIT 3 kali ini akan mencerita kehidupan rumah tangga Adnan dan kawannya. Sebelum menonton filem ni lagi, leeza telah menjangkakan mesej berunsur "double meaning" pasti diselitkan. Ternyata jangkaan tu tepat... :-p

    Beli tiket di saat-saat akhir melalui e-ticketing, leeza tiba agak lewat dan terlepas menonton 5 minit awal cerita... Haaaaa padan muka...!!

     Keseluruhan Adnan Sempit 3 lawak dan ceritanya sungguh ringan. Tak rasa stress langsung malahan tak kering gusi melihat gelagat para pelakon..... Memandangkan sehari sebelum dah stress dengan filem THE CONJURING, so layan Adnan Sempit ni memang boleh hilang segala sesak otak ... Haaaaa

    Pada mereka yang belum menonton, boleh lah terjah panggung dan menggamatkan suasana. Herk herk....... Actually leeza pun dah lama sangat tak tengok filem melayu.... :-p

KESELURUHAN : 
4 / 5 BINTANG
FILEM RINGAN
TITIK SANTAI :: :: ::  
Nak menghitung hari next filem melayu yang bakal leeza tonton.......

4 comments:

  1. Memang nk pergi tengok bila free minggu ni

    ReplyDelete
  2. daripada awal sampai habis memang lawak gila..hahaha

    ReplyDelete

Terima Kasih Sebab Sudi Tinggalkan Komen Anda.
Pada mereka yang mahu meninggalkan komen tanpa ada gmail, SILA KLIK PADA Anonymous.