Friday, August 16, 2013

Tonton The Conjuring : SERAM Yang BENAR

Tonton THE CONJURING (Filem Seram Yang Benar) : Layan filem seram di panggung merupakan satu aktiviti yang sudah lama leeza tak buat. Ajakan seorang kawan telah memecah rekod peribadi leeza yang sudah lama tidak menonton filem seram di panggung wayang. Ouch sungguh malas mau layan cerita seram sebab nanti terbawa-bawa dalam mimpi sehingga menghantui kehidupan seharian. Perghhhhhhh
Tonton The Conjuring : SERAM Yg BENAR

    Tempoh masa filem ni agak panjang dan sepanjang waktu leeza boleh katakan tiada ruang untuk berasa TENANG... Tak ada peluang untuk awak awak dan awak semua untuk tarik nafas lega...

       Baru nak suap "pop corn" dah datang setan dan segala ahli sihirnya... Baru jer nak sedut air dah bunyi pintu tarik dan pintu ketuk... Tak sempat jantung nak berehat der ....

      Sebenarnya leeza kurang minat nak menonton cerita seram sebab MALAS NAK STRESS KAN DIRI SENDIRI... awak awak semua rasa STRESS tak tengok cerita seram??? hmmmmmmm......

      TAPI The Conjuring ni memang THUMB UP.... Ikut apa yang leeza faham, THE CONJURING ni kisah benar... Kalau betul lah memang pernah berlaku... seriusly tertelan berketul-ketul air liur... errrrr........

     Pendapat leeza pada mereka yang minat dengan filem seram, SILALAH TONTON THE CONJURING yang tidak suka dengan cerita seram... "ADAKAH ANDA BERANI UNTUK CABAR DIRI ANDA?" ... "BERSEDIAKAH ANDA DENGAN TEKANAN APABILA MENONTON THE CONJURING?" heeeeee........

KESELURUHAN : 
4 / 5 BINTANG...
THUMB UP
WATCH THE CONJURING NOW!!

TITIK SANTAI :: :: ::  
Malam leeza menonton filem ni - leeza terasa-rasa seperti ada org tarik kaki ler....
Kawan leeza plak - 2 hari tidur buka lampu...
Ho0o0o0omaiiiii ... ~

10 comments:

  1. Nak cuba gak lah menyeramkan diri tgk filem nie, saya biasa menjerit kalau terkejut tgk filem seram...

    ReplyDelete
  2. ritu ada tgok gak online tp separuh sb xda ckup semangat nak tgok.. xda org teman

    ReplyDelete
  3. Lemah semangat.. Tak boleh tengok cerita takut2 macam ni.. Tapi ada download cerita ni semalam cuma tak berani nak tengok.. Hehe

    ReplyDelete
  4. huda pun dah tengok cerita ni, memang banyak scene yang mengejutkan sampai terjerit - jerit dalam panggung dibuatnya. hahahaaa

    ReplyDelete
  5. disebabkan jenis penakut piang, saya tak tengok melainkan seram kelakar macam Pee Mak. hehe

    ReplyDelete
  6. saya dah tengok jugak cite ni...serammm wooo..tapi tak puas ati jugak sebab bila da takot sgt tu sy tutop muke...xfeel sgt la pulak..heee

    ReplyDelete
  7. kalau seram...tak sanggup nak tgk...

    ReplyDelete
  8. saya tengok cerita ni tak takut langsung, bosan adalah, saya bagi markah 18/100. tak sampai 20 pun. PERINGATAN jangan tengok filem ni tak seram mana, wang anda juga yang rugi.Tapi kalau filem seram walking dead ataupun paku pontianak memang seram! saya bagi 97/100!

    ReplyDelete
  9. Yang atas ni tah memang dengki dengan directornya ke apa tah,haha aku tgk walking dead tu lagi ah, tak rasa apa2. dan utk pengetahuan korang, the conjuring ni best lah gak :) aku bg rating 8/10

    ReplyDelete

Terima Kasih Sebab Sudi Tinggalkan Komen Anda.
Pada mereka yang mahu meninggalkan komen tanpa ada gmail, SILA KLIK PADA Anonymous.