Tuesday, September 10, 2013

Pernah Anda Terfikir? 1 Minit Untuk Baca Ni

Pernah Anda Terfikir? Luangkan Masa 1 Minit Sahaja...
kredit : FACEBOOK



TITIK SANTAI :: :: ::  
Leeza mohon maaf kalau leeza silap kata.... Sekadar renungan bersama...
Apa yang ada pada leeza hari ini adalah atas bimbingan guru-guru dan didikan ibu bapa. 
Terima kasih guru-guruku!

8 comments:

  1. sebab tu lah akak di ajar menjadi guru adalah pekerjaan yang mulia. selain mendapat ganjaran di dunia ganjaran di akhirat sana lagi lah kan.

    ilmu yg di ajar di manfaatkan oleh jutaan pelajar sepanjang hayatnya.

    sangat sangat bertuah menjadi seorang guru. kerana keberkatannya hingga ke akhirat.

    ReplyDelete
  2. sesungguhnya pengorbanan seorang pendidik itu sangat besar dan tidak ternilai...

    ReplyDelete
  3. ya,,, thanks to our teachers...huhu

    ReplyDelete
  4. ye betul... i knew this bcoz my dad is a teacher... bt some other young teacher didnt do this...

    ReplyDelete
  5. assalamualaikum..leeza :)

    pekerja guru dari dulu sampai bila2 pun tetap mulia :)

    ReplyDelete
  6. bagusnya dapat cikgu macam leeza.. harap2 semua cikgu dan ibu bapa macam ni..

    cikgu memang best..

    ReplyDelete
  7. thanks to our teacher...sesungguhnya every minute they spent itu sangat berharga bagi seseorang manusia..

    Regards,
    -Strider-

    ReplyDelete

Terima Kasih Sebab Sudi Tinggalkan Komen Anda.
Pada mereka yang mahu meninggalkan komen tanpa ada gmail, SILA KLIK PADA Anonymous.