Tuesday, October 29, 2013

Cara Study Yang Tidak Dibuat Orang

Kalau awak awak dan awak semua ikut cara study ni... Kategori boleh dapat perfect lah... haaaaaa.... 


Susah sangat nak cari isi penting.... Highlight jer lah satu buku... tentu-tentu semua penting... Ki ki ki
~ Saat dan detik masuk air keluar asap ~

TITIK SANTAI :: :: ::  
Layannnnn saja k.....

14 comments:

  1. gila mmpus klu cmni..ha3!! rendm jer..pastu mnum..hihi..

    ReplyDelete
  2. memang tak pernah dibuat orang... hikhikhikhik.....

    ReplyDelete
  3. cepat la habis highlighter penye tu kan bila highlight kan satu buku cenggitu.. hahahaha

    ReplyDelete
  4. hahahahhaa. lebih baik tak payah buat. adoi

    ReplyDelete
  5. mak ai..habis 2 page kena highlight. haha

    ReplyDelete
  6. Ahahaha o tidak, xsanggup bc semua yang kene highlight

    ReplyDelete
  7. ini terlebih excited study or wayar otak dah putus? huhu..macam2 jd kalau tgh stress :P

    ReplyDelete
  8. This is my first time go to see at here and i am actually impressed to
    read everthing at single place.

    My page lasertest

    ReplyDelete
  9. First off I would like to say excellent blog! I had a quick question that I'd like to ask if
    you do not mind. I was interested to know how you center yourself and clear your mind prior
    to writing. I've had a hard time clearing my mind in getting my thoughts out.
    I do take pleasure in writing but it just seems like the first 10 to
    15 minutes are generally wasted simply just trying to figure
    out how to begin. Any suggestions or tips? Cheers!



    Check out my homepage lasertest

    ReplyDelete

Terima Kasih Sebab Sudi Tinggalkan Komen Anda.
Pada mereka yang mahu meninggalkan komen tanpa ada gmail, SILA KLIK PADA Anonymous.