Thursday, October 24, 2013

Tonton Insidious Chapter 2: Pengantin Hitam

Tonton Insidious Chapter 2: Pengantin Hitam
Gara-gara komen seorang kawan yang menyatakan bahawa INSIDIOUS CHAPTER 2 ni lebih menakutkan daripada THE CONJURING... Leeza pun serbu panggung nak layan INSIDOUS CHAPTER 2 ni... Fuuuhhhhh........ 

Dalam takut leeza beranikan diri juga lah kan... Duduk kat kerusi macam dah berbaring .... Ajak akak teman .. alek-alek leeza lagi takut daripada dia... Adalah dalam 3 4 kali leeza TERMENJERIT yer... stress jew orang depan erk.. im sorry!

REVIEW : 
  1. Apabila leeza buat banding beza THE CONJURING dengan INSIDIOUS CHAPTER 2 ni.. leeza prefer THE CONJURING.... 
  2. Sebab : INSIDIOUS ni macam tak berapa nak flow ceritanya... 
  3. Hantu (orang yang menakutkan tuuu) macam lawak jew.... :-)
  4. Situasi seram cerita ni berfokus kepada SOUND SEMATA.... SOUND yang tetiba kuat dan buat orang terkejut... :-)
Sekian....... Macam malas jew nak tengok cerita seram lagi... hik hik hik hokkkkkkkk.......
-
-
-
-
-


TITIK SANTAI :: :: ::  
Ho Ho Ho....................

14 comments:

  1. macam insidious yg pertama lah. banyak kali scene nak tekejutkan org je. huhu. padahal takdelah seram mana..

    ReplyDelete
  2. layan cerita seram awal2 pagi lagi fell..huii~~

    ReplyDelete
  3. betol ker seram???
    nanti macam conjuri, orng kata seram tengok2 x seram pun munah harapan

    ReplyDelete
  4. nak tgk tp xbrni cmna erk nk buat..hahaha

    ReplyDelete
  5. nak tengok tapi takde yg berani temankan.. hehe

    ReplyDelete
  6. tak pernah nonton lg ne..tapi sy pun memang minat filem seram..hehehe

    ReplyDelete
  7. lama dah kina tak ingah sini....

    maksudnya cite nie tak best sangat h kan...hehehe..x tengok lai..

    ReplyDelete
  8. betol.. betol...
    saya rasa mcm diperbodohkan je tgok Insidious 2 tu. heheh...
    yang menarik cerita tu, bila roh jahat masuk dalam badan orang yang punya kelebihan utk rohnya keluar time tidur, pastu tk dapat masuk... bunyi piano n walker... kalau kita ingat mesti hantu, tapi body husband dia adalah hantu, dan yang mengganggu tu adalah roh yang masih hidup.. tu je lah...

    Betul kata cikgu leeza, sound dia je, terkejut! terkejut!

    heheh,,, hantu makan sireh.. yang kelakor, hantu tu tampor. ehhehe =)

    ReplyDelete
  9. nk kena tgk 1st episod dlu,baru smngt tgk 2nd ne......kwnkata seram.xberani tgk sorg.hahaha

    ReplyDelete
  10. Salam singgah, hantu tu macam muka Fauziah Gous pun ada gak..hehe. studioous.blogspot.com/

    ReplyDelete

Terima Kasih Sebab Sudi Tinggalkan Komen Anda.
Pada mereka yang mahu meninggalkan komen tanpa ada gmail, SILA KLIK PADA Anonymous.