Tuesday, November 19, 2013

Branch Khatijah's Kitchen dan Pelancaran Video Brosur


Branch Khatijah's Kitchen
16 November 2013 bertempat di Khatijah's Kitchen telah berlangsungnya sebuah pelancaran Video Brosur. Tambahan, majlis pada petang itu juga bertujuan untuk memperkenalkan Branch Baharu Khatijah'S Kitchen yang terletak di PV128, Jalan Genting Klang. Tidak lupa Komuniti Blooggers juga terlibat sama dalam menjayakan majlis pada petang itu.

BRANCH KHATIJAH'S KITCHEN
Branch Baharu Khatijah'S Kitchen ini terletak di PV128, Jalan Genting Klang, Setapak. Semasa leeza berada Khatijah's Kitchen, leeza sangat tertarik dengan konsep Khatijah's Kitchen yang simple tapi menarik ni. Suasana di Khatijah's Kitchen sungguh tenang. Pada leeza, kalau kita lepak-lepak, sembang-sembang amat sesuai berada di Khatijah's Kitchen. 
Kuih-muih yang disajikan
Paling leeza suka ialah kuih-muih yang dihidangkan.... Tak ada cacat celanya. Manakala, Laksa yang dihidangkan... Ohhhh my.... tak terkata.. Leeza kategorikan perfect... Ikutkan hati ni, memang leeza nak try dua tiga kali lah... Tapi malu lah pulak kan... So rugilah.... X perrr, next time leeza pergi sendiri makan. heeeeeee

 
VIDEO BROSUR
Dalam masa yang sama, pelancaran Video Brosur juga diadakan di Khatijah's Kitchen. 

Apa itu Video Brosur ???
Video Brosur dalam kata yang lebih mudah ialah penghasilan video untuk marketing atau mempromosikan barangan / produk jualan kita. Konsep Video Brosur yang mengabungkan penyampai yang profesional, gambar, video, animasi tentang sesuatu produk. Dalam erti kata lain, kita dapat menjimatkan masa untuk mempromosikan produk jualan kita apabila kita mengambil pakej yang disediakan oleh Video Brosur. 

Maklumat Lanjut, Sila Ke Laman INI..... 

Pandangan leeza tentang Video Brosur... Semestinya amat mudah, ringkas dan menjimatkan masa seorang usahawan / peniaga untuk mempromosikan produk mereka. Pada leeza, tak mustahil dengan memilih khidmat video brosur ini, produk atau perniagaan yang dikendali bertambah maju. Hal ini kerana pembikinan video yang dilakukan bersesuaian dengan peredaran masa kini. Yang paling utama ialah kita dapat menjimatkan masa....

Video Brosur
Kek Video Brosur: Marketing Make Easy
Branch Khatijah's Kitchen : 
Khatijah's Kitchen, 
No 21, Jln 11/2, Jln Bukit, 
46200 Petaling Jaya.

Khadijah’S Kitchen,
No 35G,PV 128,
Jalan Genting Klang,
53000, Setapak,Kuala Lumpur.

FACEBOOK Khatijah's Kitchen >>HERE<<


Video Brosur :  
or call
1300-888-977

165, Jalan Limau Purut,
Bangsar Baru,
59100 Kuala Lumpur, Malaysia.
www.bleunagas.com

Demikianlah Event pada hari itu..... moga bertemu lagi...
Sekeping demi sekeping....
**Ada dua keping gambar yang leeza ambil dari kak nora.... Blogger yang tinggi dan manis... Jom terjah beliau.... Jommmmmm cepat... Laju-laju terjah blog KAK NORA.. >>SINI SINI<<

TITIK SANTAI :: :: ::  
Happy days.....

17 comments:

  1. Thanks untuk link berkenaan Video Brosur tu. Pakai khidmat profesional untuk video ni, barulah senonoh sikit video korporat tu. Kalau ofis yang buat sendiri-sendiri dari staf diorang sendiri ni, memang ke laut la kualitinya. hehe

    ReplyDelete
  2. masih belum sampai lagi ke restoran 'ibu' saya ni di setapak... ^_^ ....

    ReplyDelete
  3. Terima kaseh sebab sudi datang dan memeriahkan event BlooggersTV.
    Keep in touch dgn Blooggers Dot Com ;)

    ReplyDelete
  4. Sgt meriah n awesome event.. best dgn game n gift plus food. Everybody enjoyed. X bosan ler dgr bebelan abang isma.. betullah tu betullah tu

    ReplyDelete
  5. cantik kak Leeza pakai tudung. hihi :D
    jeles tak dapat join event nii :(

    ReplyDelete
  6. boleh terjahlah mcm best je hehehe

    ReplyDelete
  7. wah... mmang santai join even ni

    ReplyDelete
  8. wah... mmang santai join even ni

    ReplyDelete
  9. auntie khatijah ibrahim punya ye ...

    ReplyDelete
  10. Memang uncle gandhi juga yang jadi pilihan....muruku terbaek :)

    ReplyDelete
  11. ruginya tak dapat nak rasa laksa tu.btw terima kasih sudi dtg dan jgn lupa sentiasa update info dengan bloggers dot com :)

    ReplyDelete
  12. event yang menarik dengan kehadiran blogger-blogger hebat....enjoy sangat dpt join..

    ReplyDelete
  13. amboi...nak ikut juga lah...


    cik akak klik smua nuffnang :)

    ReplyDelete
  14. best la kalau product di pasarkan macam ni kan..baru laris di pasaran gitu..wahh bestnye dapat makan makan.jumpe retis lagi

    ReplyDelete

Terima Kasih Sebab Sudi Tinggalkan Komen Anda.
Pada mereka yang mahu meninggalkan komen tanpa ada gmail, SILA KLIK PADA Anonymous.