Sunday, November 3, 2013

Buat Header Blog Murah

Bebanan kerja yang bertimbun dan tak pandai-pandai nak susut itu buat leeza tak ada masa nak luangkan masa design header blog. Apatahlah lagi nak ubah susun atur blog nie.... Blogwalking punya blogwalking, terjumpa blog yang menawarkan khidmat design header dan seumpamanya...

Pada mereka yang tidak ada masa atau kemahiran untuk design header.. Leeza nak rekemen kat kalian laman yang terima upah design blog yang simple... Meh SINI tengok..... kenali Azhafizah .....

TEMPAHAN YANG Azhafizah bua, SILA KLIK SINI

Oklah, tak nak ngomel banyak-banyak... Ni header yang Azhafizah design untuk leeza.... RM1+.00 Sahaja.


Buat Header Blog Murah

TITIK SANTAI :: :: ::  
Leeza sangat berpuas hati dengan design ni.. Terima kasih!
 

6 comments:

  1. Nice header Leeza :) sesuai dgn blog ni..

    ReplyDelete
  2. header blog ni simple yet elegan sgt.simple is more :)

    ridoma.blogspot.com

    ReplyDelete
  3. Menarik, Salam singgah juga ke sini :)http://akuanakpahang.blogspot.com/

    ReplyDelete
  4. Thank you so much Leeza! Happy Blogging!

    ReplyDelete

Terima Kasih Sebab Sudi Tinggalkan Komen Anda.
Pada mereka yang mahu meninggalkan komen tanpa ada gmail, SILA KLIK PADA Anonymous.