Thursday, November 7, 2013

Kenapa Tonton Love You Mr Arrogant?

Kenapa Tonton Love You Mr Arrogant?
Demam drama "Love You Mr Arrogant" ker sekarang ni?? Minggu ni akhir ea?? Leeza serius tak tahu sangat pasal perkembangan drama ni. Rata-rata menyebut "Love You Mr Arrogant" best lah apa lah, semuanya memberi respon yang amat positif... Naik binggung leeza... Beberapa hari lepas baru lah leeza tahu ada drama ni... Ouch ketinggalan zaman sih.......

Hari ni sekolah leeza ada event (Majlis Anugerah Cemerlang) yang bermula jam 7 hingga 10 malam... Adalah beberapa rakan yang berbisik-bisik sebab "Love You Mr Arrogant" episod akhir... Oleh sebab leeza tak layann drama ni, tak adalah leeza terkilan sangat kannn.... Tapi drama TVB (Hong Kong) yang leeza layan jam 7 malam pun episod akhir juga.. Haaaaaaaa.......... 

Tujuan entri ni dihasilkan sebenarnya nak tanya para penonton "Love You Mr Arrogant"... Daya tarikan cerita ni dan jalan cerita ni... 
  • Romantik ker?
  • Sedih ker? 
  • Ada unsur pengorbanan kah?
  • Ada nilai ketabahan wanita kah?
Pada mereka yang sudi berkongsi komen dan respon kalian.. Silalah tinggalkan komen... Kalau betul-betul best, nak jugalah leeza try download... heeeeeee

TITIK SANTAI :: :: ::  
Habis sekolah pukul 1 petang, datang semula pukul 5 petang... jadi jurusolek tak bertauliah... hmmmmmmmm

7 comments:

  1. pengorbanan seorang isteri yang amat cintakan suami..love story yang best untuk ditonton leeza

    ReplyDelete
  2. ramai yang menonton kerana adaptasi novel siapa yang membaca merasakan cerita ni best dan juga yang tak pernah baca novel mungkin merasakan plot cerita ni menarik...

    ReplyDelete
  3. As salam,
    Saya tak layan drama ni, tapi mak anak bujang dan anak kecil yang berusia 4 tahun memang layan habis, dari episod 1, hadoii. Ntah le apa yang best nya. Pernah jugak le duduk sekejap nonton, tapi tak sampai separuh nonton dah angkat. Hmm.. not my jiwa lah. Sorry yang jiwang2 punya drama saya memang tak layan. Kalau drama melayu yang bawa kisah kehidupan, kisah yg berat2 tu saya minat. So saya takde jawapan utk soalan Leez, tapi saya tau mak saya memang 'Juri' tak bertauliah utk drama tu. Sambil nonton sambil mengomel. haha..

    ReplyDelete
  4. sebab dah baca novelnya ..tu yang puteri tonton dramanya pula..nak tengok persamaan dan perbezaan..hehe.

    ReplyDelete
  5. episod mula2 kite tak tengok pun. tngk last je. hehe

    ReplyDelete
  6. saya pon tgk part last je..oklah..so sweet..ending xtergantung macam drama bersiri lain...

    ReplyDelete
  7. dalam banyak2 tu... kak mia cuma sempat tengok 2 episod je... tu pun yang tengah2... huhuhu

    ReplyDelete

Terima Kasih Sebab Sudi Tinggalkan Komen Anda.
Pada mereka yang mahu meninggalkan komen tanpa ada gmail, SILA KLIK PADA Anonymous.