Tuesday, November 12, 2013

Ketahui Kemanisan Berblogging

Orang sekeliling leeza sering berkata bahawa leeza membazirkan masa di depan lap top.. Membazirkan masa dan tidak memanfaatkan masa dengan sebaiknya... 

Pernah seorang kenalan baharu berkata "Rupa-rupanya masa awak dihabiskan dengan berblogging... Patutlah awak suka duduk rumah...

Ohh yer...! ada ketikanya memang leeza lebih rela duduk di hadapan lap top berjam-jam lamanya kerana leeza berasa seolah-oleh leeza sedang menjelajah dunia... Haaaaa berangan sih!

2 bulan lepas leeza ada buat GIVEAWAY... Tanpa leeza duga salah seorang pemenang GIVEAWAY tersebut membalas pemberian leeza... Tak pernah leeza fikir bila leeza anjurkan GIVEAWAY leeza pula dapat hadiah... waaaaa so sweet babe!! :-p

Entri ni khas ditulis buat blogger tersebut... TERIMA KASIH dan Salam Perkenalan... Moga kita dapat menyerikan hari-hari kita dalam dunia blog ini.... 

TERIMA KASIH UNTUK INI .....
JOM FOLLOW BLOGGER SEMPOI NI ...... EYMASU

TITIK SANTAI :: :: ::  
Salam Perkenalan Miss Eymasu ......

7 comments:

  1. banyak benda kita sbg blogger dapat sebenarnya., selain kawan juga pengetahuan.. dan pendapatan sampingan.

    ReplyDelete
  2. wah, comel. hehe. jarang dpt hadiah bila kite bg hadiah.

    ReplyDelete
  3. Eyma memang baik hati. dia byk sponsor GA :D kraft dia semua comel2

    ReplyDelete
  4. betul tu. tak semesti kena keluar baru enjoy life kan

    ReplyDelete
  5. manis sgt..hehe...dulu lain skrg lain itulah hery..bahah

    ReplyDelete
  6. Baik betul blogger ni, jom terjah laju2..

    ReplyDelete

Terima Kasih Sebab Sudi Tinggalkan Komen Anda.
Pada mereka yang mahu meninggalkan komen tanpa ada gmail, SILA KLIK PADA Anonymous.