Tuesday, January 21, 2014

Haji Sharin Low Grand Seafood Restaurant

Haji Sharin Low Grand Seafood Restaurant
Haji Sharin Low Grand Seafood Restaurant terletak di Bandar Tun Hussein Onn, Cheras, Kuala Lumpur. Bukan sahaja di Cheras wujudnya Haji Sharin Low Grand Seafood Restaurant, malahan banyak tempat lagi. Kalian boleh lihat di laman INI... Leeza sendiri terkejut dengan kewujudan restoran milik Haji Sharin ini....

Ni 1st time leeza singgah Haji Sharin Low Grand Seafood Restaurant, so leeza tak tahu nak order makanan apa. Tambahan, perut leeza pun tak berapa selesa. Tengok menu di Haji Sharin Low Grand Seafood Restaurant yang banyak ni pun naik blurr otak nak pilih.

Menu Haji Sharin Low Grand Seafood Restaurant
Menu Haji Sharin Low Grand Seafood Restaurant
Akhirnya leeza pilih ni jew....
Siakap - Haji Sharin Low Grand Seafood Restaurant

Thumb Up - Haji Sharin Low Grand Seafood Restaurant

Teh Cina dan Limau Kasturi Kedondong
Secara keseluruhannya... Leeza puas hati... Boleh lah singgah untuk ubah selera...

s  e  k  i  a  n

11 comments:

  1. tak silap ada satu di Cahaya SPK... tapi belum cuba lagi

    ReplyDelete
  2. Rasnya kat BBB pun ada jugak kot restro dia ni.

    ReplyDelete
  3. Wah sedapnya...menitik air liur... (Sabo2 puasa...) huhu

    * SInggah baca entry ni

    ReplyDelete
  4. pernah makan sekali kat kedai sharin low..makanan dia memang sedap..hehehe

    Regards,
    -Strider-

    ReplyDelete
  5. wow... sama lah kita ya up entry pasal restoran ni, nnt sy link kan dkt blog sy ye... tu siakap masak pe tu? masak nyonya ke? heeee

    ReplyDelete
  6. Leeza, lg satu kalau menu kat cawangan shah alam tu kan, mana2 yg favourite, dia akan letak lambang thumb up di sebelah menu tu, so sy pun pilih yg ada thumb up tu + minta waiter rekomen

    ReplyDelete
  7. eemmyummy. terliuq saya melihatnya. hahaha

    ReplyDelete
  8. first time dengar nama restaurant ni.almaklumlah bukan dok KL..hihi..nampak sedap jugak tu

    ReplyDelete
  9. Restoran ni memang sedap. Saya dulu ada siggah branch dia di Jitra. Di ampang pun ada.memang sedap

    ReplyDelete

Terima Kasih Sebab Sudi Tinggalkan Komen Anda.
Pada mereka yang mahu meninggalkan komen tanpa ada gmail, SILA KLIK PADA Anonymous.