Wednesday, April 2, 2014

Kemaskini Template Anda

Rasanya rata-rata pembaca mengetahui bahawa leeza bukanlah pengguna wordpress. Walaupun leeza guna blogspot tapi kini leeza sudah menampilkan blog leeza dengan template yang lebih ringas, kemas dan segak gitu. Sekali lagi leeza tegaskan, walaupun anda guna blogspot, anda tetap boleh guna template seperti saya ini.  haaaaaaaaaaaaaaaaa 

Sebelum nak cerita panjang lagi, leeza nak maklumkan bahawa perubahan template dilakukan sepenuhnya oleh bro FARID LAHAM iaitu pemilik blog http://www.terbaek.net/ ... Leeza boleh rumuskan bahawa sangat mudah berurusan dengan bro farid laham iaitu pemilik blog terbaek.net ini. Jika anda perminat, anda boleh dengan sepantas kilatnya roger bro farid ini untuk sebarang pertanyaan.

Leeza sangat berpuas hati dengan template terbaharu leeza ni. Nampak kemas dan tersusun. Seolah-oleh lebih profesional. Gabungan warna yang pelbagai tidak diutamakan langsung dalam template pilihan leeza ini. Jika anda suka dengan perkara yang ringkas dan kemas, leeza rasa template seumpama ini amat sesuai untuk anda. 

Template pengaruh trafik tak?


Ingat!!! jika anda mahu tukar template.. Roger Bro Farid Laham k... ini FB nya... SINI 

SEKIAN.....

12 comments:

  1. Cantik dan ringkas...=)
    Nway...jemput join GA ida
    http://kisahkita-story.blogspot.com/2014/04/simple-1st-giveaway-blog-kisah-kita.html

    ReplyDelete
  2. memang kemas template leeza ni.. tahniah.. :)

    ReplyDelete
  3. Hehe first time bukak memang ingat kak Leeza dah tukar wordpress oh :o

    ReplyDelete
  4. Ok dah ni. Cuma kena tukar masa yang terpapar tu kepada tarikh.

    ReplyDelete
  5. kalau tak cakap yg blog ni pkai blogspot, saya tak perasan blog ni pakai blogspot, ingatkan wordpress.. tapi kalau komen, taula blog ni pakai blogspot hehehe

    ReplyDelete
  6. Wah blog Kak Leeza dah baru..nampak kemas dan cepat gila loading.. :) Ingatkan tersalah masuk blog..

    ReplyDelete
  7. Nampak kemas je ;) Thanks for sharing :)

    Jemput singgah
    http://www.cahayavitamin.com

    ReplyDelete
  8. Thanks to my father who told me regarding this website, this web site is really awesome.


    Also visit my website ... hack wifi password ()

    ReplyDelete
  9. It's appropriate time to make some plans for the long run and it's time
    to be happy. I've read this put up and if I may I wish to recommend you few fascinating things or tips.
    Maybe you could write subsequent articles relating to
    this article. I desire to learn more issues about it!

    Check out my site - the truth about fat burning foods pdf download

    ReplyDelete
  10. Hello just wanted to give you a brief heads up and let you know a few of the pictures aren't oading properly.
    I'm not sure whyy but I think its a linking
    issue. I've tried it iin two different internet browsers and both show
    the same results.

    my weblog - tarot del amor

    ReplyDelete
  11. Thiis website was... how do yoou say it? Relevant!!
    Finally I havee found something that helped
    me. Thanks!

    Take a look at mmy homepage; vidente verdadera

    ReplyDelete
  12. Hi there! Someone in my Facebook group shared this
    site with us so I came tto give it a look.
    I'm definitely enjoying the information. I'm bookmarking and will be tweeting this to my followers!

    Exceptional blog and excellent design.

    my web page: tarot verdadero sin mentiras

    ReplyDelete

Terima Kasih Sebab Sudi Tinggalkan Komen Anda.
Pada mereka yang mahu meninggalkan komen tanpa ada gmail, SILA KLIK PADA Anonymous.