Friday, May 30, 2014

Disebalik X-Men: Days of Future Past

Disebalik X-Men: Days of Future Past
3 hari lepas, leeza dibawa menonton X-Men: Days of Future Past. Leeza  tak pernah pun mengikuti filem filem X-Men yang lepas. Pendek kata tak faham pun jalan ceritanya macam mana. Filem X-Men ni berkaitan apa pun tidak dapat leeza bayangkan.

Memilih waktu jam 11 malam untuk menonton X-Men: Days of Future Past nampaknya bukanlah satu pilihan yang tepat. Encik suami yang beli tiket, leeza turutkan sahaja lah .. Nampaknya hanya encik suami sahaja yang faham tentang filem X-Men: Days of Future Past. Leeza??? blur sepanjang masa...!

Rasanya sejam berlalu leeza menonton X-Men: Days of Future Past, kebosanan dah mula menyelubungi leeza. Duduk pun dah tak senang... Tambahan, ngantuk pun dah mula menguasai diri. Melihat encik suami kat sebelah bukan mainlah khusyuk menonton, akhirnya leeza tengok encik suami jer lah. Kah kah kah... 

Tak lama, leeza pun tidur sampai habis filem ni. Itulah story nyer.. Sebenarnya, X-Men: Days of Future Past merupakan filem kedua yang leeza tidur sepanjang leeza pergi menonton wayang. Seingat leeza filem pertama yang leeza tidur ialah Puteri Gunung Ledang. hehehehe....

Demikianlah cerita leeza. Filem pertama menonton bersama encik suami dan kenangan yang tercipta leeza tidur... haaaaaa..... seriusly tak romantik tol den ni. hak hak hak...


Rumusannya, leeza boleh katakan bahawa leeza tak faham kisah X-Men: Days of Future Past dengan itu leeza pun tertidur lah jawapannya...

Kredit Gambar GOOGLE : 

Sekian daripada S.L.

4 comments:

  1. Hahahah. Lps ni maybe ada lg sambungannya. Dan ia pastinya lbh complicated kpd org yg tau cerita. Eheehe

    ReplyDelete
  2. best giler citer ni... dah tengok dah

    My recent post : Apa Menarik Tentang KLIA2 - Infografik

    ReplyDelete
  3. kawe dok sempat tengok lagi citer ni,,, memang tidor la jawabnya kalau tak besttt

    ReplyDelete
  4. kawe tok sempat tengok lagi,,, memang tidor la kalau citer tak besttt

    ReplyDelete

Terima Kasih Sebab Sudi Tinggalkan Komen Anda.
Pada mereka yang mahu meninggalkan komen tanpa ada gmail, SILA KLIK PADA Anonymous.