Monday, May 19, 2014

Rangka Karangan Laporan Hari Kanak-kanak

Tajuk entri berkaitan penulisan karangan laporan. Sebelum ke tajuk utama, leeza nak coret sikit pasal "kesibukan" leeza ni. Rasanya dah berhabuk dah blog leeza ni. Seriusly, leeza tak sempat nak update blog. Kali ni pun curi-curi masa. Kerja bertimbun kat sekolah, tambah dengan kerja-kerja di rumah. Tak menang tangan dibuatnya.

So kali  ni leeza nak share dengan kalian rangka karangan sambutan hari kanak-kanak. Kali ni karangan berformat iaitu Laporan. Baru-baru ni Ujian Diagnostik UPSR ada keluar soalan karangan laporan Hari Kantin.

Harap maaf leeza tak share format karangan laporan dan karangan penuhnya. Sebab leeza sendiri tak guna lagi rangka karangan laporan sambutan hari kanak-kanak ini dalam pengajaran leeza di sekolah.

Rangka Karangan (Peta Alir)
Moga dapat membantu kalian.....

4 comments:

  1. dah lame tinggal kan alam skolah... bnyk benda dah lupe pasal karangan ni... hehehe

    My recent post : Header Buat Blogger Hanya Dihatiku

    ReplyDelete
    Replies
    1. boleh buat rangka laporan sambutan hari raya nk esok

      Delete
  2. boleh bagi rangka laporan sambutan hari raya

    ReplyDelete
  3. boleh buat rangka laporan sambutan hari raya

    ReplyDelete

Terima Kasih Sebab Sudi Tinggalkan Komen Anda.
Pada mereka yang mahu meninggalkan komen tanpa ada gmail, SILA KLIK PADA Anonymous.