Monday, July 13, 2015

Shopping Online di Lelong.com.my

Shopping Online di Lelong.com.my
Salam bertemu dan bersua kembali. Kali ni leeza nak berkongsi sebuah laman iaitu lelong.com.my ... Kepada yang berminat nak shopping online, leeza berpendapat lelong.com.my merupakan salah satu laman yang sesuai untuk kalian kunjungi. Lelong.com.my menjual pelbagai jenis barangan. Kalian hanya perlu menaip barangan yang kalian ingin cari.

Pelbagai Barangan yang dijual di lelong.com.my .. Pakaian, tudung, barang elektrik, barang sukan, barang sekolah, beg ker apa ker... Tinjau jer lah kat sana. Moga-moga dapat harga yang bersesaian.

Sebelum kalian membeli sesuatu barangan di lelong.com.my, pastikan kalian telah membuat tinjauan secukupnya. Adakalanya, sesuatu barangan yang kalian ingin beli itu, kalian boleh dapat dengan harga yang murah daripada penjual. 
Lelong.com.my Jom Shopping

SeRiusLy !! You all kena buat SerVey !
Contoh, leeza sendiri telah membuat tinjauan dua hari terhadap sesuatu barangan yang leeza hendak beli. Dari harga rm90 leeza berjaya menjumpainya hingga harga RM35.. Barangan yang sama. Jadi, kalian perlu bijak membuat tinjauan di lelong.com.my. Bijak memilih penjual yang menawarkan harga yang bersesuaian dengan kehendak anda. 

**Kepada yang berminat untuk memasukkan jualan mereka di laman ini juga boleh daftar di lelong.com.my di SINI.

Sekian ...

3 comments:

  1. bila shopping online ni banyak perkara kena selidik...

    ReplyDelete
  2. Tips yang bermanfaat ni.. Boleh lah survey2 dulu tq

    ReplyDelete

Terima Kasih Sebab Sudi Tinggalkan Komen Anda.
Pada mereka yang mahu meninggalkan komen tanpa ada gmail, SILA KLIK PADA Anonymous.