Monday, July 13, 2015

Shopping Online di Lelong.com.my

Shopping Online di Lelong.com.my
Salam bertemu dan bersua kembali. Kali ni leeza nak berkongsi sebuah laman iaitu lelong.com.my ... Kepada yang berminat nak shopping online, leeza berpendapat lelong.com.my merupakan salah satu laman yang sesuai untuk kalian kunjungi. Lelong.com.my menjual pelbagai jenis barangan. Kalian hanya perlu menaip barangan yang kalian ingin cari.

Pelbagai Barangan yang dijual di lelong.com.my .. Pakaian, tudung, barang elektrik, barang sukan, barang sekolah, beg ker apa ker... Tinjau jer lah kat sana. Moga-moga dapat harga yang bersesaian.

Sebelum kalian membeli sesuatu barangan di lelong.com.my, pastikan kalian telah membuat tinjauan secukupnya. Adakalanya, sesuatu barangan yang kalian ingin beli itu, kalian boleh dapat dengan harga yang murah daripada penjual. 
Lelong.com.my Jom Shopping

SeRiusLy !! You all kena buat SerVey !
Contoh, leeza sendiri telah membuat tinjauan dua hari terhadap sesuatu barangan yang leeza hendak beli. Dari harga rm90 leeza berjaya menjumpainya hingga harga RM35.. Barangan yang sama. Jadi, kalian perlu bijak membuat tinjauan di lelong.com.my. Bijak memilih penjual yang menawarkan harga yang bersesuaian dengan kehendak anda. 

**Kepada yang berminat untuk memasukkan jualan mereka di laman ini juga boleh daftar di lelong.com.my di SINI.

Sekian ...

Monday, July 6, 2015

Seoul Garden The Mines

Seoul Garden The Mines
Salam kepada semua pembaca. Lama rasanya tidak membuat entri. Kembalinya leeza pada kali ni dengan tajuk entri seperti yang di atas iaitu Seoul Garden The Mines. Bulan puasa ni agak buntu nak masak apa. (Tahu masak ker cik kak?) Jadi leeza mengambil keputusan berbuka di Seoul Garden The Mines.

Harga untuk seorang RM55.. Kalian boleh menjamu selera dari berbuka sehingga lah jam 10.30 malam. Ok, untuk hari biasa kalau kalian berminat nak menjamu selera di Seoul Garden The Mines, harganya seperti di bawah :

LUNCH : 11.30 AM - 3.59 PM
DEWASA : RM 36
KANAK-KANAK : RM18

DINNER : 4.00 PM - 10.30 PM 
DEWASA :RM 48
KANAK-KANAK : RM22

Keseluruhannya, leeza berpuas hati dengan hidangan yang disediakan di Seoul Garden The Mines. Harga juga bersesuaian dengan menu yang diberi.
Boleh lihat menu di sini. Tak sempat nak snap gambar masa tu.

Video Kredit dari laman Seoul Garden Sini
 
Kalau kalian nak buat tempahan dulu pun ok. Ini maklumatnya,
The Mines
L3-59, Level 3,
Jalan Dulang, Mines Resort City,
Seri Kembagan, 43300,
Selangor Darul Ehsan
Tel: 603 – 89573316
Business Hours: 11.30am - 10.00pm

Untuk mengetahui Cawangan Seoul Garden yang lain, boleh kunjungi laman web Seoul Garden di SINI.

Sekian... Selamat Hari Raya Aidilfitri. Maaf Zahir dan Batin.